Nieuws

18 November 2019
Ivm met de nieuwe regelgeving hebben we besloten niet meer met de Mopshond te fokken. Het doet ons erg veel verdriet. Gelukkig hebben we nog een paar heerlijke mopsen rondlopen en komen er regelmatig lieve logeetjes vakantie vieren.

8 September 2019
We hebben een vervelend virus gehad. De volwassen honden waren er 1 dag ziek van. Helaas hadden de pups niet genoeg weerstand en hebben we 5 puppies verloren afgelopen week. 1 teefje leeft nog en we hopen dat ze het redt.

1 September 2019
Foto’s van de pups.

20 Augustus 2019
Voor een reu van 3 jaar zoeken we  een gouden mandje.

17 Augustus 2019
Trijn is bevallen van 5 pups. Het zijn 4 teefjes en 1 reutje. Alles gaat goed en Trijn is een supermoeder. De pups lijken meer neus te hebben dan “full bred” mopsen. Ze drinken erg krachtig, dus ik heb goede hoop. Afwachten hoe het ontwikkeld. De vader van de pups is Mr.Bean.

2 Augustus 2019
Trijn is zwanger van Mr.Bean. Half Augustus is ze uitgeteld.

12 Juni 2019
We hopen deze zomer op een “outcross” nestje Mopsen.
We gaan Mr. Bean inzetten voor de fokkerij en hopen dan op mopshondjes met een neusje. Indien u interesse heeft kunt u contact opnemen met ons.

4 Juni 2019
Vandaag hebben we met veel verdriet afscheid moeten nemen van onze lieve “Jack” Knigge vorm Sachsen Adel.
Je bent maar 7,5 half jaar oud geworden. Je wou nog zo graag maar je lichaam was op….we zijn intens verdrietig en we zijn je ontzettend dankbaar voor al die mooie jaren en de prachtige kinderen en kleinkinderen die je hebt gegeven. Je was het zonnetje in huis en we missen je verschrikkelijk.

9 Mei 2019
Ivm de huidige wetgeving is het niet meer toegestaan om “full bred” Mopshonden te fokken in Nederland. Er zijn nu overleggen bezig wat de mogelijkheden zijn dmv outcross om een gezonde mopshond te fokken binnen de nieuwe eisen. Wij staan hier zeker voor open en als we groen licht krijgen willen we zeker een outcross nestje proberen.
Vorig jaar hebben we een x Mopshond aangeschaft om te kijken of die nou echt gezonder is. Mr Bean heet hij. Hier de link naar zijn website.
www.outcrossmopshond.nl

24 April 2019
Kleine Zara heeft inmiddels lieve baasjes gevonden en is niet meer beschikbaar..

25 Maart 2019
Het wordt erg spannend of we nog wel met onze Mopshonden mogen fokken in Nederland. Ik ben bang dat er erg veel gaat veranderen de komende tijd.
Hierbij het rapport van Minister Schouten.

6 Maart 2019
Doutzen is bevallen van een zwart teefje. Ze maken het beide goed.

29 Januari 2019
Doutzen is zwanger. We verwachten de pups begin Maart.

16 Januari 2019

Trijn is inmiddels Nederlands Kampioen.
Afgelopen Zondag was ze uitgenodigd voor de Hond van het Jaar Show omdat ze de clubmatch had gewonnen.
Melissa v Oosten heeft haar geweldig voorgebracht.

8 Januari 2019
Ivm met andere werkzaamheden kunnen we dit jaar geen mopshonden opvangen.